Teljes erővel kampányolnak Gyurcsányék az oltások ellen

Niedermüller Péter; GYURCSÁNY Ferenc; Molnár Csaba; Dobrev Klára alelnök kampányrendezvény kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása politikus politikus felesége politikus támogatók körében SZEMÉLY szimpatizáns támogató ügyvezető alelnök
Budapest, 2018. április 6. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és felesége, Dobrev Klára, valamint Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és Niedermüller Péter alelnök (b-j) a párt Gyere bátran, Magyarország! címmel tartott kampányrendezvényén a XIII. kerületi Szent István parkban 2018. április 6-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
A baloldali pártok továbbra sem hajlandóak feladni az oltásellenes kampányukat. Továbbra sem vonják vissza a kínai és az orosz, tehát az úgynevezett „keleti vakcinák" elleni országgyűlési határozati javaslatukat sem. Sőt, Gyurcsányné keddi ATV-s interjúja után még nagyobb erővel rontottak az oltási kampánynak. Ebben a baloldali propagandamédia lelkesen támogatja őket, kedd óta 70 cikkben támadták a keleti vakcinákat.
Vágólapra másolva!

Kedd este Gyurcsányné az ATV Egyenes Beszéd című műsorában újra támadta a keleti vakcinákat.

Gyurcsány Ferenc felesége azt hazudta, hogy a kínai és az orosz vakcinákat senki nem vizsgálta meg, és megint azt mondta, csak az a jó vakcina, amelyet Brüsszel jóváhagy.

Miután Gyurcsányné újabb oltásellenes támadásával megadta a jelet a baloldali politikusoknak és a baloldali propagandamédiának, a héten teljes erővel próbálták folytatni az oltásellenes kampányt, igazolva Vágó István korábbi szavait, amellyel elismerte, hogy a DK keletivakcina-ellenes.

Vagyis

a Gyurcsány-párt továbbra is teljes erővel kampányol az oltások ellen.

Jól látszik, hogy hiába állít bármit a baloldal, továbbra is oltásellenesek.

A keleti vakcinákat valamennyi érintett magyarországi hatóság biztonságosnak és hatékonynak találta, a DK politikusai ezt akarják minden nap letagadni.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a múlt héten a Facebookon hívta fel a figyelmet, hogy

Gyurcsányné megszólalása után néhány napon belül 70 cikk jelent meg a baloldali sajtóban, amely a keleti vakcinákat támadta. Vagyis Gyurcsányné kiadta a jelet a baloldali propagandamédiának is.

Az orosz vakcina ellen kampányoló baloldali pártok politikusai éppen orosz vakcinával oltották be magukat

A Karácsony Gergely budapesti főpolgármester vezette Párbeszéd egyik országgyűlési képviselője, Tordai Bence január 5-én arról írt Facebook-oldalán, hogy a kormány Vlagyimir Putyin „megrendelésére" az orosz vakcináról szóló propagandával eteti a magyarokat, valamint nyíltan az orosz vakcina ellen kampányolt.

Forrás: Tordai Bence/Facebook

ÁPRILIS 4-ÉN VISZONT MÁR ÖRÖMMEL KÖZÖLTE KÖZÖSSÉGI OLDALÁN, HOGY ŐT IS BEOLTOTTÁK, RÁADÁSUL A SZPUTNYIK VAKCINÁVAL, AMELLYEL SZEMBEN HÓNAPOKON ÁT PRÓBÁLT BIZALMATLANSÁGOT KELTENI.

A baloldali politikus bejegyzésében azt is kiemelte, hogy „minden rendben ment".

Forrás: Tordai Bence/Facebook

Az Origo ezt követően többször is megkérdezte Tordai Bencétől, hogy „miért oltatta be magát az orosz vakcinával azután, hogy hónapokig hergelt ellene, és aláírta a keleti vakcinák betiltását követelő parlamenti határozati javaslatot", érdemi válasz helyett Karácsony párttársa azonban csak mellébeszélt.

Szerdán pedig kiderült, hogy szintén Szputnyik vakcinával oltatta be magát Szemző Áron, a Momentum Pest megyei frakcióvezetője, annak ellenére, hogy Fekete-Győr András pártelnök korábbi facebookos videóüzenetében azt követelte a kormány tagjaitól, hogy amennyiben orosz vakcinát próbálnának behozni, és ahhoz nincs uniós jóváhagyás, akkor először maguknak adassák be.

Forrás: Szemző Áron/ Facebook

Nem sokkal később pedig arra szólította fel a kormányt, hogy ne vegyen orosz vakcinát uniós engedély nélkül.

Ezt döbbenetes módon azzal magyarázta, hogy „a keleti diktatúrák vakcinái valahogyan mindig átláthatatlanabb módon készülnek, mint a nyugatiak".

Forrás: Fekete-Győr András/Facebook

Komáromi Zoltán pénteken újabb képtelenségekkel próbálta támadni a kormányt

Péntek este Komáromi Zoltán DK-s politikus-háziorvos az ATV-n próbált újra nekirontani a keleti vakcináknak és az egész oltási kampánynak. Azt hazudta, hogy a kormány kevesebb vakcinát ad Budapestnek, mint a vidéknek - pedig pár perccel korábban ismerte be, hogy neki az országos átlagnál több jutott.

Azt is elismerte, hogy amennyiben kérdést tesznek fel neki azzal kapcsolatban, hogy a Sinopharm vagy a Szputnyik jó-e egyes betegségek esetén, azt válaszolja, nem tudja megmondani. Állítása szerint ugyanis erre nincsenek adatok.

Szerencsére az is kiderült, hogy az embereket nem sikerül lebeszélnie, hiszen mint mondta, "üres a hűtője", minden vakcinát be tudott adni.

Vagyis az emberek hétről hétre egyre kevésbé hisznek a baloldal oltásellenes kampányában, ők azonban mégis tovább folytatják.

Emiatt nem vonták vissza továbbra sem a keleti vakcinák betiltását követelő parlamenti javaslatukat sem, amelyet Gyurcsány Ferenc vezetésével 50 baloldali képviselő, gyakorlatilag a teljes parlamenti baloldal aláírt.