Megint az oltások ellen hergelt Gyurcsány egészségügyi politikusa, de saját magát hazudtolta meg

Vágólapra másolva!
Újabb oltásellenes kirohanást produkált az ATV-n Gyurcsány Ferenc egészségügyi politikusa, Komáromi Zoltán háziorvos. Komáromi még egy zavaros összeesküvés-elméletbe is belebonyolódott, de végül saját magát hazudtolta meg. Kiderült az is, hogy hiába próbálja meg elbizonytalanítani a pácienseit, végül minden kínai és orosz oltóanyag elfogy - vagyis az emberek egyáltalán nem hisznek Gyurcsányék oltásellenes hergelésének.
Vágólapra másolva!

Komáromi Zoltán azt próbálta elhitetni a nézőkkel az Egyenes beszéd című műsorban, hogy a vidéki háziorvosok több vakcinát kapnak, mint a budapestiek. Még azzal az összeesküvés-elmélettel is megpróbálkozott, hogy a kormány, úgymond, büntetni akarná a fővárosiakat. Csak azt felejtette el, hogy két perccel korábban maga dicsekedett el azzal, hogy a páciensei 42 százaléka már megkapta a védőoltást, és ez magasabb, mint az országos átlag - vagyis saját magát cáfolta meg.

A 42 százalékos arány- amennyiben igaz - azért is figyelemre méltó szám, mert

Komáromi szavaiból kiderült, hogy valójában megpróbálja elbizonytalanítani a pácienseit a keleti vakcinákkal kapcsolatban.

Amennyiben kérdést tesznek fel azzal kapcsolatban, hogy a Sinopharm vagy a Szputnyik nekik jó-e, azt válaszolja, nem tudja megmondani. Állítása szerint ugyanis erre nincsenek bizonyítékok (úgy tűnik, a Lancet tudományos magazinban megjelent publikáció sem elég Komárominak). Ennek ellenére "üres a hűtője", mondta, vagyis minden vakcina elfogyott és az oltópontokra is elegendő embert küld.

Vagyis: Gyurcsány egészségügyi politikusa valójában azt bizonyította, hogy egyre kevésbé hat a baloldal oltásellenes propagandája, az emberek nem hisznek nekik.