Bíró előtt áll a húgát meggyilkoló, biatorbágyi férfi

Vágólapra másolva!
Jövő hét csütörtökön folytatódik a tárgyalása annak a biatorbágyi férfinak, aki tavalyelőtt egy nyári napon megölte a húgát, és az anyját is megpróbálta megfojtani.
Vágólapra másolva!

A fiatal férfi 2019. június 17-én otthon volt a húgával együtt. A nő munkába készült, a drogfüggő férfinál pedig elvonási tünetek jelentkeztek. Összeveszett a testvérével, ami addig fajult, hogy rátámadt.

Addig fojtogatta, amíg a fiatal nő el nem vesztette az eszméletét.

Ezután a férfi Messengeren írt az anyjának a testvére nevében. Az asszony elolvasta az üzenetet, és felhívta a lányát.

A telefont a férfi vette fel, aki közölte az anyjával, hogy nem tudja felébreszteni a lányt. Aztán elismerte, hogy tett vele valamit.

Az asszony megkérte az egyik férfi ismerősét, hogy menjen a házukhoz és nézze meg, hogy minden rendben van-e náluk. Az ismerőse ezt meg is tette, de a férfi nem engedte be a házba. Mivel az asszonyt sem engedte be, amikor hazaért, arra kérte az ismerősét, hogy feszítse fel az ajtót. A férfi feszítővasat használt, így jutott be a gyilkos anyja a saját otthonába.

A fürdőszobában talált rá a lánya holttestére, amitől sokkot kapott. Kiabálni kezdett, mire fia kivonszolta a fürdőszobából, fölemelt egy súlyzót, és hozzá akarta vágni.

Az asszony kiabálására az ismerőse bement a lakásba, és

meglátta, hogy a férfi az anyja fején térdel és éppen a földre szorítja.

A támadó először felszólította a férfit, hogy távozzon, de amikor meglátta a nála lévő feszítővasat, elszaladt.

Ahogyan korábban írtuk, 2019. június 17-én, hétfő délelőtt történt a gyilkosság. A 20 éves Sz. János László a biatorbágyi otthonukban megölte 18 éves húgát. A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrök már

a támadás után elfogták a fiatalt, aki egy búzatáblában bújt el.

A tárgyalás csütörtökön, reggel fél 9-kor folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken - írja a budapestkornyekitorvenyszek.birosag.hu.