Madár Veronika, a Jóban Rosszban színésznője imád sportolni. Ezúttal viszont egy teljesen új és szexi mozgásformát próbált ki.

Madár Veronika eredetileg egy szerep miatt próbálta ki a rúdtáncot, és habár eleinte kétkedve fogadta, mennyi lesz ügyes ebben a mozgásformában, nagyon megszerette a sportot.

Az aerobik vagy az úszás olyan sportok, amelyeket nagyon szeretek, és jól is mennek, de például a kötélmászásban sosem voltam jó, így azt gondoltam, ez sem sikerül majd olyan könnyen. Láttam már korábban felvételeket rúdtáncosokról, csak ámultam, mi mindenre képesek. Az edzőm is nemcsak a lábával és a karjaival, hanem a lábujjával vagy talán a hajszálával kapaszkodott, nem is tudom, hogyan csinálta" - mondta a Jóban Rosszban színésznője a Blikknek, amikor a rúdfitneszről kérdezték.

 Eddig öt alkalommal volt edzésen

amiatt, hogy a szerephez megtanulja a koreográfiát, de amint lehet, azonnal folytatja.

"A rúdtánc olyan izmokat mozgat meg, amelyekről azt sem tudtam, hogy léteznek. Nem is beszélve, hogy végre találtam egy sportot, ahol magas sarkút hordhatok" - mesélte a színésznő, majd azt is hozzátette, új hobbija a férjének is tetszik.