Rákay Philip: Az ember, aki ott se volt - Joe Biden első 100 napja

BIDEN, Joe
Washington, 2021. április 16. Joe Biden amerikai elnök beszél a washingtoni Fehér Házban 2021. április 15-én. Biden kijelentette, hogy az Egyesült Államok nem kívánja, hogy Moszkva és Washington között elmérgesedjen a feszültség, dacára az ellene bevezetett friss szankcióknak. MTI/EPA/Bloomberg/Andrew Harrer
Vágólapra másolva!
Az AMERIKAI ÁLOM - csupa nagybetűvel - mégiscsak létezik. Ezt a tételt bizonyítja az is, hogy egy egykor jobb napokat látott, mára - szemmel láthatóan - komoly intellektuális kihívásokkal küszködő, demens ember álma is valóra válhatott: amerikai elnök lett belőle. Joe Biden több mint száz napja az Amerikai Egyesült Államok elnöke, aki eskütétele után szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől - erről ír legújabb bejegyzésében Rákay Philip. 
Vágólapra másolva!

Megválasztása óta összesen egy! sajtótájékoztatót tartott, ami példa nélküli az USA elnökeinek történetében. Cserébe ezen az egy nyilvános megszólalásán összevissza beszélt. Amikor épp nem a mondat felét felejtette el - amin aztán zavartan, fejvakargatva kacarászott -, akkor olyan marhaságokat beszélt, hogy ő már 120 éve a szenátus tagja. Roppant kínos volt végignézni, ahogy folyamatosan, hebegve-habogva keresi a tekinteteket, mint aki azt várja, végre súgjon már neki valaki.

Nem csoda hát, hogy az embernek az az érzése támad: tudatosan rejtegetik az új elnököt a közvélemény elől. Jó kérdés, hogyan engedheti meg magának mindezt a világ egyik vezető hatalmának vezetője, ráadásul egy világjárvány idején...

Az internet persze nem felejt, s ez még akkor is így van, ha a közösségi médiacenzorok igyekeznek elrejteni Biden aranyköpéseit. Például az ilyeneket:
"A szegény gyerekek is vannak olyan jók, mint a fehér gyerekek."
"Én minden rasszt szeretek, még a rosszakat is."

Játsszunk el egy pillanatra a gondolattal, vajon mi történt volna, ha Trump mondott volna hasonlókat. Jól emlékszünk: Trumpot a média mikroszkóppal figyelte, hol lehet belekötni, mikor mond majd valami olyat, amiből azonnal ügyet lehet csinálni, amit a balliberális fake news birodalom hírként harsoghatott.
Bidennek persze mindent meg kell bocsájtani, hiszen demokrata. Aki - a globalista hálózat segítségével - olyan kabinetet - kvázi a nyílt társadalom prototípusának beillő kirakatkormányt - alakított, amibe nem pusztán képesség és tehetség alapján kerültek emberek, hanem kvótáknak megfelelve, bőrszín, nem és szexuális orientáció alapján.

Innentől kezdve Biden bármit megtehet, a liberális tudatipar pedig lelkesen asszisztál neki, még a legvállalhatatlanabb helyzeteket is tisztára mosva.
A liberális, mainstream média például nem reklámozza azt sem, hogy Biden - baloldali politikushoz méltó módon - azonnal egy arcátlan átveréssel kezdte a kormányzását.
Nem titok, hogy a demokraták erősen építenek a neomarxista eszmékkel vastagon átitatott egyetemi rendszer által manipulált fiatalokra, akik a kutatások szerint nagy többségben Bidenre szavaztak, amit részben annak köszönhetett, hogy kampányában radikális tandíjcsökkentést, sőt egyenesen a diákhitel eltörlését ígérte a diákoknak.

Ám nem sokkal elnöki kinevezése után inkább visszakozott, és kitáncolt ígéretéből, faképnél hagyva az elképesztő méretű diákhiteltől szenvedő szavazóit. De ez csupán egy példa a sok közül, amely azt bizonyítja, hogy Bidennek és csapatának ígérgetése és a valóság köszönőviszonyban sincs egymással.
Nekünk, magyaroknak mindez persze nem újdonság, volt alkalmunk hozzászokni, mit is jelent az, amikor baloldali politikusok a kampányban összevissza ígérgetnek irracionális dolgokat, majd kormányon épp az ellenkezőjét teszik annak, amit ígértek.

Biden elképesztő bakijai, elszólásai, botladozásai láttán akár vállat is rándíthatnánk, mondván: az USA magánügye, hogy egy ilyen ember hatalomra kerülhetett. De tekintettel az Államok világhatalmi szerepére és törekvéseire, s arra a felsőbbrendűségi attitűdre, amelynek égisze alatt az USA jó ideje a világ csendőrének és a demokrácia fő exportőrének képzeli magát, a helyzet korántsem vidám.
Elemzők egy része máris a hidegháború visszatérését vizionálja, látva az amerikai-orosz kapcsolatok zuhanórepülését, amit szintén a Biden-kabinet elmúlt 100 napos "eredményei" közé sorolhatunk, rögtön a gendersemleges wc-k nyomasztóan fontos ügye mellé.

S ha Biden Putyinnak olyan minősíthetetlen stílusban kezdett üzengetni, ahogy az elmúlt hónapokban tette, csupán idő kérdése, mikor következik a sorban Magyarország, hogy bennünket is keményen kioktasson demokráciából.

Nem kérdés, hogy közeledve 2022-höz, ez az újbalos, neomarxista Biden-csapat és a mögötte álló, globalista hálózat minden erejét latba veti majd, hogy beavatkozzon a magyarországi választásokba.
Nem szabad lebecsülnünk az erejüket! Mert Biden csupán egy báb, egy demens bácsika, a mögötte álló erők viszont életveszélyesek...