Életveszélyes állapotba került az a férfi, akire barátnője volt párja támadt rá egy vascsővel. Léprepedéssel, és törött bordával került kórházba. Azonnal megműtötték, a lépét ki kellett venni.

A férfi csütörtökön találkozott korábbi élettársával Dorogon egy parkolóban. A nő kérte az új barátját, hogy kísérje el, mert tartott a férfitól.

Amikor a férfi meglátta a nőt az új barátjával, nem szállt ki a kocsiból, hanem nagy gázzal tolatni kezdett és majdnem elütötte a másik férfit. Ezután elhajtott, de pár percen belül visszatért, kiszállt, elővett egy vascsövet, és azzal támadt rá volt élettársa jelenlegi barátjára.

Egyszer a fején és egyszer a bal oldalán ütötte meg, aztán verekedni kezdtek.

A megvert férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, törött bordával, és léprepedéssel. Azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta, a lépét el kellett távolítani.

A támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, és ma le is tartóztatták. A bíróság szerint erre azért volt szükség, mert tartani lehet attól, ha szabadon marad, megfélemlíti a tanúkat, illetve, hogy újra megtámadja a volt barátnőjét, illetve annak új barátját.