Le akarta lőni egy balatonfüredi bár biztonsági őreit egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi bosszút akart állni egy balatonfüredi bár biztonsági őrein, amiért kidobták őt a szórakozóhelyről verekedés miatt. Elhatározta, hogy lelövi őket. Előtte még egy barátját is brutálisan összverte, mert az nem árulta el neki az őrök nevét.
Vágólapra másolva!

A férfi 2019 júniusában a szórakozóhely bárpultjánál összeveszett egy ismeretlennel akit később megütött. A biztonsági őrök kivitték a bárból és megkérték, hogy menjen el onnan.

A férfinak ez nem tetszett, ezért eldöntötte, hogy bosszút áll rajtuk.

Másnap nyomozni kezdett és egy ismerősén keresztül ki akarta deríteni a biztonsági őrök nevét, de a férfi nem segített neki.

Később a férfi a bár szomszédságában lévő diszkóban szórakozott, ahol a két biztonsági őr mellett az ismerősét is meglátta. Felháborodott, hogy az ismerőse eltitkolta előle a neveket, ezért éjfél körül telefonon kereste, majd amikor az ismerős visszahívta, találkozót beszéltek meg az egyik parkolóban.

A férfi itt felelősségre vonta az ismerősét amiért hazudott neki, és ököllel arcon ütötte.

Az ismerősnek 8 napon túl gyógyuló sérülése lett.

Forrás: Ügyészség.hu

Ezek után az egyik biztonsági őr tudomást szerzett a verekedésről és figyelmeztette a férfit, hogy nem mehet be olyan szórakozóhelyre, ahol ő és a társa dolgozik.

A férfi erre taxival hazament, magához vette az engedéllyel tartott pisztolyát, kibiztosítva a nadrágja övébe tűzte, majd taxival visszament a bárhoz, hogy megölje a biztonsági őröket.

A részeg, begyógyszerezett és bedrogozott férfi a bejáratnál álló másik őr előtt felhúzta a pólóját és megmutatta a fegyverét, majd kérdőre vonta, hogy hol vannak a barátai, mert „megcsinálja" őket. A biztonsági őr először kérte, hogy „ne csináljon hülyeséget, menjen haza, vigye haza a pisztolyát". A férfi azonban a fegyverért nyúlt, és markolatot megfogva azt mondta, hogy szétlő mindenkit. Az őr erre elkapta a kezét, összeverekedtek, de végül több ütéssel sikerült lefegyvereznie a férfit. A rendőrök kiérkezéséig többen is lefogták.

Az ügyészség emberölés előkészülete mellett fegyveresen elkövetett garázdasággal és súlyos testi sértéssel, továbbá garázdasággal és kábítószer birtoklással vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.