Magát védhette a hajdúsámsoni férfi, aki megölte az unokáját

Vágólapra másolva!
Hétfő éjszaka egy 32 éves hajdúsámsoni férfi rátámadt a 76 éves nagyapjára, aki erre leszúrta egy késsel. A Bors információi szerint a nyomozókban felmerült annak lehetősége, hogy a férfi önvédelemből ölte meg az unokáját.
Vágólapra másolva!

A 76 éves férfi a nyugdíj előtt építészmérnökként dolgozott, hozzá köthető a debreceni kórház egyik épülete, valamint több fontosabb ingatlan is a környéken. A lánya és a két unokája azok után költözött hozzá, hogy tönkrement a házassága.

Az egyik unoka egy pizzériában dolgozik, a másik, a 32 éves férfi viszont nem dolgozott, ivott és drogozott, a helyi közértből korábban pálinkát lopott, mert nem kapott a nagyapjától pénzt.

A szomszédjuk szerint az idős férfi sokat szenvedett az unokája miatt.

"Pont a múlt hétfőn arra jöttem haza este, hogy a rendőrök teszik be az üvöltöző fiút a mentőautóba. Másnap már ki is engedték a kórházból. Feri bácsi egy rendkívül kedves ember, aki mindent megtett a szeretteiért. Állandóan Tamástól zengett a házuk. Velük lakik a fiú édesanyja is, de ő sem bírt a fiával" – magyarázta a férfi a Borsnak.

A férfi anyagilag is segítette az unokáját, többször is ő intézte el neki, hogy elvonóra mehessen. Arra azonban nem tudta rávenni, hogy normális életet éljen.

– mondta az ismerős.

A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást, de a lap információi szerin

a nyomozókban felmerült annak a lehetősége, hogy a férfi önvédelemből ölte meg az unokáját.

A meggyilkolt férfi anyja a veszekedésből nem sokat vett észre a Bors szerint. Miután elvitték a fia holttestét, a másik gyerekéhez ment.