Az pesterzsébeti rém után az élettársa is megerőszakolta

Vágólapra másolva!
Egy budapesti nőt 2014-ben megerőszakolta a pesterzsébeti rém, majd ezek után a belvárosba költözött, hogy elfelejtse a traumát. Megismerkedett egy férfival, aki később bántalmazta és meg is erőszakolta – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Dunaharasztiban és Pesterzsébeten egy férfi 2014-ben több nőt is megtámadott, főleg olyanokat, akik éjjel egyedül sétáltak az utcán. A Blikk megtalálta a rém egyik áldozatát, aki a támadás után egy bántalmazó kapcsolatba került.

"Egy randevúról mentem haza hét évvel ezelőtt egy májusi napon, amikor az albérletem ajtajában hátulról elkapta a torkomat.

–emlékezett vissza a nő. A rémet hetekkel később elfogták a rendőrök, aki azt mondták neki, hogy a férfi rühes volt, de nem erőszakolta meg, a kihallgatásán azt mondta, hogy impotens.

Egy évvel később, a szakértői vélemény alapján azonban kiderült, hogy mégis megerőszakolta.

A nő ezek után a belvárosba költözött, ahol megismerkedett egy nála sokkal idősebb férfival, aki a szomszédja volt. Közel kerültek egymáshoz, majd négy évig együtt is éltek.

"Az elején jól indult minden, de félreismertem, így végül megkeserítette az életemet. Rengeteget szenvedtem mellette, befolyásolt, manipulált, és a barátaimtól is elszigetelt teljesen. Kétszer kerültem pszichiátriára mellette. Uralkodó típus volt, sokáig a markában tartott, nem tudtam szabadulni tőle. Mindenért üvöltözött velem.

– mondta a nő.

Elmondása szerint egyszer úgy összevesztek, hogy a férfi kizárta a lakás elé, ő pedig hiába könyörgött, nem engedte be. Végül egy szék lábával betörte az ajtóüveget, így jutott be. Emiatt a nő ellen indult eljárás.

"Amikor fel akartam menni a galériára, megfogta a bokámat és lerántott. Próbáltam védekezni, de hasba vágott ököllel.

Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy a vidéki nyaralójánál végighúzott a murván, majd a karjaimat megcsavarta, amikor közöltem vele, hogy végleg elhagyom."

Miután sikerült elhagyni a férfit, nála maradt a kocsija, a munkaeszközei és a bizonyítványai is, amiket azóta sem tudott visszaszerezni. Emiatt és a bántalmazás miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Elítélték a rémet

A bíróság többek között rablás és szexuális erőszak miatt jogerősen 14 év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit, aki több nőre is rátámadt 2014-ben.