Elítélték a budapesti férfit, mert a kislányát szexuálisan zaklatta, majd amikor szabadult, újra molesztálta a gyereket

Vágólapra másolva!
Egy éven keresztül zaklatta saját kislányát egy pedofil férfi. Miután kiderült, a bíróság elítélte, és megtiltotta neki, hogy a gyerek közelébe menjen. Ennek ellenére megtette, miután feltételesen szabadulhatott. Aztán egy hamis irattal, azzal az ürüggyel, hogy fogorvoshoz viszi a kislányt, elvitte az iskolából, egyenesen a lakására. Ott újra molesztálta a gyereket, aki akkor is még csak nyolc éves volt.
Vágólapra másolva!

Januárban a férfit a bíróság 13 év és fél évre ítélte azzal, hogy véglegesen eltíoltta minden olyan munkától, ahol 18 év alatti fiatalokkal találkozhat. Az ítélet szerint a férfi semmilyen krülmények között nem szabadulhat korábban.

A férfit korábban hat évre ítélte a bíróság azután, hogy a saját lányát egy éven keresztül szexuálisan zaklatta.

2019-ben szabadult feltételesen. Annak ellenére, hogy a bíróság a szülői felügyeleti jogát megszüntette, felvette volt élettársával és kislányával a kapcsolatot.

2019 decemberében a volt élettársa nevében hamis, fogorvosi kezelésre hivatkozóigazolást készített, azt felhasználva a kislányát az iskolából elhozta és lakásába vitte,ahol ismét szexuálisan zaklatta az akkor is még csak 8 éves kislányt.

A mostani ítélet ellen a férfi és az ügyvédje enyhítéséért fellebbeztek, az ügyészség azonban indítványozta a súlyos büntetés helyben hagyását.