Gyurcsány felesége most a Fidesz szavazóit becsmérelte

Vágólapra másolva!
Tudatlannak nevezte a Fidesz 2,5-3 millió szavazóját Gyurcsányné az ATV-ben. Jól látszik, hogy a baloldal egyre agresszívabb azokkal szemben, akiket nem tud elbizonytalanítani az oltásokkal kapcsolatban. A baloldali pártok nem állnak le az oltásellenes kampánnyal, egyre újabb módszereket próbálnak kitalálni. 
Vágólapra másolva!

Mivel a jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzet május 23-ig hatályos, a kormány kezdeményezte a meghosszabbítását az őszi parlamenti ülésszak kezdete utánig.

Erre

azért van szükség, mert Európa-szerte terjednek és Magyarországon is jelen vannak az új vírusvariánsok, mutációk, május 23-ig pedig még nem lehet mindenkit beoltani. Így lehet szinten tartani, vagy akár gyorsítani az oltási folyamatot, és rögtön meghozni a legszükségesebb intézkedéseket.

Elég nyilvánvaló, hogy a veszélyhelyzet alatt gördülékenyebben lehet új intézkedéseket bevezetni a brazil, dél-afrikai, indiai és más, különösen veszélyes mutációk terjedésének lassítása érdekében. Emellett a különleges jogrend hozzájárul az oltási folyamat könnyebb és gyorsabb lebonyolításához, tehát összességében véve így hatékonyabban lehet védeni az embereket. Szintén fontos kiemelni, hogy a veszélyhelyzet meghosszabbítása a gazdaságvédelmi intézkedések meghosszabbítását is jelenti.

A törvényjavaslat elfogadásához kétharmados többségre van szükség, amivel a Fidesz és a KDNP együttesen rendelkezik.

A baloldal persze már most is jelezte, hogy a magyar emberek védelme kicsit sem érdekli őket, következésképpen: nem fogják megszavazni a javaslatot.

Elsőként a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció közölte, hogy „a DK nem szavazza meg a veszélyhelyzethez kapcsolódó kormányrendeletek hatályának meghosszabbításáról szóló javaslatot". A téma kapcsán tartott egy online sajtótájékoztatót Barkóczi Balázs, a párt szóvivője, ahol ismertette Gyurcsányék álláspontját. Barkóczi szerint azért szavaznak majd nemmel, mert „a kormány teljhatalmat akar magának". Ismerős érv,

már az első hullám idején is ezzel próbálták támadni a kormányt, és akkor is kiderült, hogy hazudnak.

Barkóczi korábban a keleti vakcinákat támadó oltásellenes álláspontja miatt vált ismertté. 2020. november 19-én azt mondta: „a kormány ne végezzen emberkísérleteket a magyarokon a koronavírus elleni orosz vakcinával". A DK szóvivője hozzáfűzte, hogy „más országoknak esze ágában sincs saját polgárain kísérletezni az orosz készítménnyel".

A Magyar Hírlap beszámolója szerint Barkóczi 2021. január 26-án a következőt nyilatkozta az orosz vakcináról: „Magyarországon egyáltalán nem tesztelték az orosz vakcinát. A kormány alá tartozó hatóság tehát úgy hagyott jóvá egy vakcinát, hogy azt Magyarországon soha nem tesztelték, és a szakértők nem javasolták a vakcina engedélyezését".

2021. február 19-én pedig a következőképpen vélekedett az orosz és a kínai vakcináról: „Teljesen világos, hogy a kormányfő a bizonytalan eredetű és hatékonyságú orosz és kínai vakcinától várja a csodát".

Vagyis az egyik vezető alakja volt a keleti vakcinák elleni támadási kísérleteknek.

A Gyurcsány-párt szóvivőjének a sajtótájékoztatója után a baloldali pártok (DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP és Párbeszéd) közös közleményt adtak ki, amelyben Barkóczi szavaival támadták a veszélyhelyzet meghosszabbításával kapcsolatos törvényjavaslatot, amit ők nem fognak megszavazni.

Gyurcsányné magyarok millióit sértegette

Szerda este Gyurcsányné, a DK európai parlamenti képviselője az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt a vendége.

Forrás: Facebook

A sikeres oltás miatt ideges EP-képviselő arról kezdett beszélni, hogy álláspontja szerint „már senki sem bízik a kormányban".

A műsorvezető erre emlékeztette a Fidesz 2,5-3 milliós szavazóbázisára.

Amire Gyurcsányné váratlanul azt mondta: "az a 2,5-3 millió ember nem rendelkezik semmiről sem információval".

Tehát Gyurcsányné úgy véli, hogy a magyar emberek ostobák és tudatlanok.

A műsorvezető ezek után azt mondta, hogy „terjednek Európában a mutációk, és a kormány szerint ezért lehet szükség a veszélyhelyzet meghosszabbítására". Gyurcsányné erre a felvetésre nem válaszolt, helyette polgári engedetlenséget javasolt a kormány ellen, mit sem törődve a járvánnyal.

Gyurcsány Ferenc felesége nem először próbálta támadni a kormány járványügyi intézkedéseit, az oltási folyamat lassítása érdekében.

Április 13-án, szintén az Egyenes Beszédben hamisan azt állította, hogy a kínai és az orosz vakcinákat senki nem vizsgálta meg, valamint hozzáfűzte: csak az a jó vakcina, amelyet Brüsszel jóváhagy.

Ez a kijelentése egyértelműen beleillik a baloldalnak a keleti vakcinák ellen hergelő, oltásellenes kampányába, hiszen az a céljuk, hogy elbizonytalanítsák az embereket, hogy minél kevesebben oltassák be magukat.

Gyurcsányék úgy gondolják, hogy minél kevesebb a védett, azaz a beoltott ember Magyarországon, nekik annál nagyobbak az esélyeik arra, hogy 2022-ben hatalomra kerüljenek.

Így kampányolnak Gyurcsányék a keleti vakcinák ellen

A DK 2021 január közepén petíciót indított annak érdekében, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség (EMA).

Majd pár nappal később ennél is továbbmenve,

EGYENESEN A SINOPHARM BETILTÁSÁT KÖVETELTÉK.

Forrás: Origo

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese január 15-én felszólította a kormányt, hogy „fejezze be az oltási hajlandóságra rendkívül káros kínaivakcina-kampányt!"

A Gyurcsány-párt frakciójának szóvivője, Varga Zoltán ezzel kapcsolatosan január 16-án azt mondta: „A magyar kormány láthatóan eldöntötte, hogy ellenőrizetlen, engedély nélküli, bizonytalan hatékonyságú, kivizsgálatlan, ismeretlen tartalmú és működésű kínai vakcinával akar tömegesen oltani Magyarországon. Ez nyilvánvalóan veszélyes és felelőtlen".

A DK fővárosi polgármesterei 2021. február 14-én

LEVELET ÍRTAK KÁSLER MIKLÓS MINISZTERNEK, HOGY AZ ÁLTALUK VEZETETT KERÜLETEKBEN CSAK AZ EURÓPAI GYÓGYSZERÜGYNÖKSÉG (EMA) ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT VAKCINÁVAL OLTSANAK – PEDIG TUDTÁK, HOGY EZ AZT JELENTENÉ, HOGY ALIG LESZ OLTÓANYAG.

Céljuk az volt tehát, hogy az orosz és kínai vakcinával (utóbbival február 24-én kezdtek el oltani Magyarországon) ne oltsanak a DK-s polgármesterek által vezetett kerületekben.

Másnap Gyurcsány Ferenc pedig kijelentette: „A kínai és az orosz vakcinát valójában nem vizsgálták meg. (...) És én nem szeretném, hogy ha a magyar emberek ebben kísérleti nyúlként ott lennének". Mondani sem kell, hogy ez egyértelműen hazugság.

Azt pedig lassan már megszámolni sem lehet, hogy a DK egészségügyi szakértője, Komáromi Zoltán hány alkalommal uszított a keleti vakcinák ellen. Ugyanezt teszi folyamatosan a magát már nyíltan „keletivakcina-ellenesnek" valló Vágó István gyurcsányista politikus is.

A baloldal oltásellenességének egy másik nyilvánvaló jele az, hogy továbbra sem hajlandóak visszavonni az úgynevezett „keleti vakcinák" elleni, január 25-én benyújtott országgyűlési határozati javaslatukat, amelyben 50 baloldali politikus követeli a keleti oltóanyagok betiltását.