A pár kapcsolata a férfi féltékenysége miatt kezdett el megromlani. Egy ballagáson úgy összevesztek, hogy a nő otthagyta a férfit és hazament lefeküdni. Amikor a férfi hazaért, egyből rátámadt a nőre, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A vádirat szerint a 27 éves férfi egy ónodi albérletben élt együtt élettársával és annak két gyerekével, akik egy korábbi kapcsolatából születtek. 2018-tól a kapcsolatuk megromlott, gyakran veszekedtek a férfi féltékenysége miatt. 2019. június közepén egy ballagásra mentek, ahol összevesztek, emiatt a nő egyedül ment haza az albérletükbe, magára zárta az ajtót és lefeküdt aludni. A férfi később hazament, majd amikor

nem tudott bemenni az ajtón, betörte és azonnal nekiesett a szobában fekvő élettársának.

Lehúzta az ágyról és ököllel ütötte a fejét és a testét.

Másnap a nőt egy ismerőse kereste meg, aki látta a nő sérüléseit és lefotózta azokat. A képeket pedig elküldte a nő nővérének, aki hívta a rendőröket. A nőt kórházba vitték, a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló lágyrész zúzódásokat, valamint 8 napon túl gyógyuló, közvetlenül életveszélyes koponyaűri vérzést szenvedett. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a büntetett előéletű férfival szemben, a vádiratban börtönbüntetést és közügyektől eltiltást javasol a bíróságnak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!