Egy szerződéses katona rendszeresen verte a feleségét, rángatta, lökdöste és fojtogatta, az sem zavarta, ha a gyerekeik is látják a bántalmazást.

A férfi hosszú évek óta rendszeresen verte a feleségét, gyakran a gyerekeik előtt. Indulatosan, különböző módszerekkel támadt rá az asszonyra, rángatta, fojtogatta és lökdöste.

Április 19-én a debreceni otthonukban a férfi kiabálva kérte számon a feleségén, hogy hol van a táblagép, amit használni akart. Az asszony elmondta neki, hogy nem tudja hol van, ő nem tette el, de segít neki megkeresni. A katona erre rátámadt, az udvaron a földre rántotta és a betonon több métert húzta.

Forrás: Ügyészség.hu

Ezek után a házban konyhai eszközöket tört szét és kijelentette, hogy addig fog törni-zúzni, amíg a felesége oda nem adja neki a táblagépet. Odalépett az asszonyhoz és különféle dolgokkal, mosogatószerrel, olajjal, kávékrémporral és kólával öntötte le. Az anyát próbálta megvédeni a lánya, de a férfi őt is megfenyegette.

A nőnek a veréstől többek közt a jobb szeme bevérzett.

A nyomozó ügyészség testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt folytat nyomozást a katona ellen és javasolták a letartóztatását.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!