A Corinthia szállóból lopott el egy videót Hadházy Ákos

Vágólapra másolva!
Hadházy Ákos ezúttal a budapesti Corinthia szállótól lopott el egy videót, hogy ezzel a csalással rágalmazhasson meg egy másik szállodát - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Duplán lőtt bakot Hadházy Ákos független parlamenti képviselő április 12-i Facebook-posztjában. Először akkor, amikor felvetette, hogy a járványügyi szigorítások ellenére is üzemel a Botaniq Turai Kastély, amit a köznyelv csak turai kastélyszállóként ismer.

Ezt a következtetést abból vonta le, hogy autók parkoltak a hotel előtt.

Még feljelentést is tett, ám a rendőrség nem talált szabálytalanságot, a BDPST Group pedig közölte: az újranyitás jegyében szállodáikban elindult a létesítmények felkészítése, valamint a munkaerő tréningezése.

Egy videót is mellékelt a Facebook-poszthoz, azt bizonyítandó, hogy a turai kastélyban törvényszegő módon vendégeket fogadnak. A videóról később kiderült, hogy lopott.

A Bors egyik olvasója azonban felhívta a szerkesztőség figyelmét, hogy Hadházy nyilvánvalóan hazudik. A videón ugyanis nem a turai szálló, hanem a budapesti Corinthia Hotel látható.

A Bors ügyeletes szerkesztője levélben fordult a budapesti szállodához, kérve, erősítsék meg ők is, hogy hazugság, amit a videóval Hadházy állít. Íme a levél és a Corinthia Hotel válasza: