A kocsijukban támadt rá egy vita végén a feléségére egy férfi Zuglóban. A gyanú szerint ott szurkálta halálra. Az Origo úgy tudja, szerelmi háromszög áll a gyilkosság mögött: a férfi azért végezhetett a nővel, mert az egy másik férfi miatt el akarta hagyni.

Egy sikoltozó nő hangjára lettem figyelmes valamikor egy óra után - mondta az Origónak egy, a gyilkosság közelében lakó asszony. Ahogy később az a nő sikoltozott, akit a férje pillanatokkal korábban szúrt meg egy késsel többször.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az egész Zugló egy csendes, zöldövezetes részén történt, egy óvodától néhány méterre.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Több szemtanú szerint a családdal ott voltak a gyerekeik is, akiket, azonnal bevittek az óvoda melletti családsegítőbe. 

Közben információink szerint a férfi a gyilkossághoz használt késtől megszabadult, egy kukába dobta, véresen. A kukát, a helyszínelés idejére, egy fertőzés feliratú kórházi zsákkal takarták le.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ekkor már több, fehér védőruhás szakember rögzítette a nyomokat.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Rajtuk kívül több rendőr, de még katona is volt kint.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy nagyobb részt kerítettek le, az ott lakók a kocsijukkal csak egy parkos, füvesített területen átvágva tudtak elmenni a helyről, ahol a gyilkosság történt.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 37 éves férfi információnk szerint azért támadt rá a nőre, mert az el akarta hagyni, és el akart válni tőle. Úgy tudjuk, már új kapcsolata volt, a férfi féltékenységből támadt rá,  nem tudta feldogozni a történteket.

Ebben a szürke autóban ültek, amikor a vita végén a férfi előkapta a kését, és többször megszúrta a nőt.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nőt információnk szerint a mentősök az autóban találták meg, és mellette próbálták újraéleszteni. Az életét azonban akkor már nem lehetett megmenteni,  olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy szinte azonnal meghalt.
A gyilkossággal gyanúsított férjet még a közelben elfogták a rendőrök, és eljárást indítottak ellene.