Brutálisan bánt az élettársával egy Veszprém megyében élő férfi

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Letartóztathatják azt a 35 éves férfit, aki részegen többször szidta, ütötte-verte, fenyegette, személyi szabadságában korlátozta az élettársát, de egyszer meg is erőszakolta. Ezután lett a nőnek elege.
Vágólapra másolva!

Egy férfi 2015-től élt élettársi kapcsolatban egy nővel, amelyet a férfi italozása miatt már ez év augusztusától az erőszak jellemzett.

Részegen rendszeresen szidta, tenyérrel arcon, ököllel háton, derékon ütötte, lökdöste, és meg is harapta a nőt.

Az elmúlt években az is rendszeresen megtörtént, hogy bezárta a nő előtt az ajtót, amikor el akart menni a házból. Olyan is volt, hogy lefogta a kezét, így akadályozta meg a menekülését.

Az utóbbi időben az is előfordult, hogy halálosan megfenyegette.

Forrás: Origo

A nő azután tett feljelentést az élettársa ellen, hogy

most áprilisban megerőszakolta, három nappal később pedig veszekedés közben könyökkel mellkason vágta az ágyban fekvő nőt.

Az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a személyi szabadság megsértésével, szexuális erőszakkal, valamint kapcsolati erőszakkal és zaklatással gyanúsított férfi letartóztatását. Az indítvánnyal a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett és elrendelte a gyanúsított letartóztatását egy hónapra.