A szentendrei rendőrök elfogták azt a 23 éves nőt, aki élettársa családjától lopott aranyat. Az ékszereket egy pomázi házaspárral üzletelve drogra cserélte.

Párjával, és annak családjával élt együtt a 23 éves S. Anna. A fiatal nő rendszeresen drogozott. Április közepén elhatározta, hogy a következő adagját a család ékszereiből fedezi.

Mivel először sikerrel járt, a nő felbátorodott, és újra fosztogatni kezdte a család aranykészleteit. A nő í összesen 730 ezer forint értékű gyűrűt, karkötőt, órát, fülbevalót lopott, majd a egy pomázi házaspárhoz vitte az ékszereket, akik eredeti áruknál sokkal olcsóbban akarták megvenni őket. A nő ezt nem bánta, de pénz helyett kábítószert kért cserébe, amit meg is kapott.

Forrás: Police.hu

Amikor a sokadik lopása után tetten érték,

a párja családja elzavarta a háztól, mire a nő még búcsúzóul teletömte a zsebeit a maradék ékszerekkel.

A család feljelentettést tett a rendőrségen. A szentendrei rendőrök a napokban elfogták S. Annát, és a pomázi házaspárt is kihallgatták. Az ellopott ékszerek egy részét megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosoknak.

S. Anna ellen lopás, a házaspár ellen pénzmosás miatt indult eljárás, mindhárman szabadlábon védekezhetnek - írja a Police.hu.