Továbbra is tagad a zuglói gyilkos

gyilkosság, Füredi út, Budapest, rendőrség, katonaság, helyszínelők
Vágólapra másolva!
Egy külföldi férfi házassága megromlott, annyira, hogy a felesége el akart tőle válni. Ezt nem tudta elviselni, ahogy azt sem, hogy a nő már mással képzelte el az életét, ezért egy késsel halálra szurkálta. A bíróság ma elrendelte a letartóztatását, a férfi az ülésen is tagadta a gyilkosságot.
Vágólapra másolva!

A 37 éves férfi április 24-én, a kocsijukban ülve gyilkolhatta meg a feleségét, amiért az egy másik férfi miatt el akart tőle válni. A férfit a rendőrség a helyszín közelében elfogta, és emberölés miatt hallgatták ki.

Az ügyészség álláspontja szerint,

ha szabadon védekezhetne, megszökne az országból, elbújna, emellett bizonyítékuk van arról, hogy megpróbálta meghiúsítani a bizonyítást.

Mindezek miatt azt javasolták, hogy a bíróság rendelje el a letartóztatását.

Helyszínelők vizsgálják az autót, amiben a gyilkosság történhetett Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az Origónak Dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta, hogy

az ügyészi javaslattal egyezően a bíróság 30 napra elrendelte a férfi letartóztatását. A férfi a tárgyaláson továbbra is tagadta a gyilkosságot, a végzést azonban ő és a védője is elfogadta, így az jogerős.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a férfi április 24-én, szombaton késelhette meg a feleségét, a nő kocsijában. Hiába próbálták a környékbeliek, majd a mentők is megmenteni az életét, belehalt a sérüléseibe.

A támadást végignézte a 2 éves gyerekük, aki a közeli családsegítőhöz menekült.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az Origo úgy tudja, hogy egy

szerelmi háromszög áll a gyilkosság mögött, a nő egy másik férfi miatt akart elválni a férjétől.

A férfi a gyilkosság után az egyik közeli kukába dobta a kést, nem sokkal később pedig a helyszín közelében elfogták a rendőrök.