Életveszélyesen megkéselte élettársát egy budapesti nő

Konyhakéssel támadt élettársára egy budapesti nő, vádemelés
Vágólapra másolva!
Egy 25 éves nő azért támadt rá az élettársára, mert az sétálni vitte két kutyájukat, de az egyik eb elszaladt, így a férfi az állat nélkül tért haza. Emiatt a nő annyira felháborodott, hogy egy konyhakéssel támadt a férfira, és életveszélyesen megsebesítette.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a nő és a férfi 2015 - től élt élettársi kapcsolatban.

A felek viszonya nem volt felhőtlen.

A nő rendszeresen ivott és együttélésük alatt többször rátámadt a férfira.

Március 30-án este a férfi zuglói lakásukból sétálni vitte két kutyájukat. Séta közben az egyik kutya elszaladt. Mivel a férfi nem találta, már csak az egyik kutyával tért haza. Az ekkor már részeg nő veszekedni, kiabálni kezdett a férfival az elveszített kutya miatt, szidta is. Hirtelen felkapott egy konyhakést és rátámadt az élettársára.

Konyhakéssel támadt élettársára egy budapesti nő, mellkason szúrta Forrás: Magyarország Ügyészsége

A férfi arca felé szúrt. Ezt a szúrást sikerült elhárítania, ezért az arcán csak felületes, metszett sérülés keletkezett.

A férfi attól tartott, hogy élettársa nem fejezi be az agresszív támadást, ezért megpróbálta elhagyni a lakást és el is indult a lakás kulcsra zárt bejárati ajtaja felé. Az előszobában érte őt utol a nő.

Mellkason szúrta a férfit, aztán hívta ki a mentőket.

A férfi életveszélyes állapotban került kórházba. A szakértők szerint csak a szakszerű és időszerű orvosi beavatkozás mentette meg az életét.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Fővárosi Főügyészség a letartóztatás alatt álló nővel szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a bíróságon.

A főügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje őt végrehajtandó börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.