Zaklatás miatt a Tatabányai Járásbíróság jogerősen 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte azt a nőt, aki halálos megfenyegette a háziorvosát.

Egy nő tavaly januárjának második felében megjelent az egyik tatabányai háziorvosi rendelőben és arra kérte az orvosát, hogy írjon fel neki egy bizonyos gyógyszert. Az orvos erre nem volt hajlandó, ezért, ezért a nő szidni kezdte és halálosan megfenyegette és elment. Azt mondta neki:

meg fogsz dögleni, majd visszajövök az élettársammal és ő majd elintéz téged"

Február elején ismét megjelent az orvosánál. Nehezményezte, hogy szerinte nem látja el őt megfelelően és megint megfenyegette a férfit.

Az orvos felszólította a nőt, hogy hagyja el a rendelőt. A nőt kiment, de csak a váróteremig, ahol tovább folytatta az orvos szidalmazását, majd megpróbált visszamenni a rendelőbe, de a férfi kivezette onnan.

Az ügyben zaklatás miatt indult eljárás, amelyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság jogerősen 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a nőt.

Az ítéletet az ügyész, vádlott, védő is tudomásul vette, így az jogerős.