Megerőszakolta az unokatestvéreit két pedofil Kompolton

Vágólapra másolva!
Két férfi többször is megerőszakolta testvérük 4 és 3 éves gyerekeit, amit a legkisebb, 1 éves gyerek és végignézett. A gyerekek a nagybácsikon kívül sem voltak biztonságban, mert elhanyagolták őket, és alultápláltak is voltak.
Vágólapra másolva!

Egy kompolti asszonytól elvette a gyerekeit a gyámhatóság, mivel nem tudott a gyerekneveléshez megfelelő körülményeket biztosítani. A gyerekek először az anya káli testvéréhez kerültek, de amikor kiderült, hogy hétvégente visszaengedte őket az anyjukhoz, másik nevelőszülőkhöz kerültek.

A kijelölt nevelő nem boldogult a 4 éves kislánnyal, a 3 éves öccsével és az 1 éves húgukkal. Nem a koruknak megfelelő volt a viselkedésük, ami arra utalt, hogy nagy traumán estek át.

Forrás: Police.hu

Végül a gyámhatóságnak sikerült más nevelőszülőt találni nekik, de közben nyomozást indították az ügyben. Egy pszichológiai vizsgálat közben a kislány leplezetlenül mesélt arról, hogy a két nagybátyja mit művelt vele és az öccsével.

Mint kiderült, éveken keresztül megerőszakolták őket, amit az 1 éves gyerek is végignézett.

A két férfi, a 24 éves B. Lajos és a 18 éves B. József jellemzően rokontól rokonig mentek, és ott töltötték az éjszakát, ahol éppen voltak. A rendőröknek több címet is ellenőrizniük kellett mielőtt elfoghatták volna őket. B. Józsefet a nagymamája káli lakcímén bilincselték meg április 20-án. Ezzel egy időben keresték a testvérét, de nem találták. Végül az egyik rokonától megtudták, hogy a nyáregyházi élettársánál van, ahol meg is találták és elfogták.

Forrás: Police.hu

A rendőrök a kétrendbeli, folytatólagosan elkövetett, a 12. életévét be nem töltött, befolyása alatt álló személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak miatt indult ügyben tovább gyűjtik a bizonyítékokat.

A férfiak letartóztatását a bíróság április 22-én elrendelte.