Fidesz: Gyurcsányék megint bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben

Gyurcsány Ferenc; Vágó István demonstráció Foglalkozás FOTÓ ÁLTALÁNOS KAPCSOLATOKHOZ  KÖTŐDŐ kézfogás Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZEMÉLY SZIMBÓLUM újságíró zászló Budapest, 2011. április 16.
Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnö
Budapest, 2011. április 16. Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, a Magyar Demokratikus Charta megalakulásának kezdeményezője, az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának elnöke és Vágó István televíziós műsorvezető, a Magyar Demokratikus Charta egyik szóvivője (j) kezet fog a Magyar Demokratikus Charta Összefogás a köztársaságért - utasítsuk el az Orbán-alkotmányt elnevezésű tüntetésén a Batthyány-örökmécsesnél. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Gyurcsányék ismét bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben, azt sugallva, hogy az egyik oltás jobb a másiknál. Ez azonban nem igaz, a Magyarországon elérhető összes vakcina hatékony és biztonságos - így reagált a Fidesz Barkóczi Balázs DK-s szóvivő pénteki nyilatkozatára.
Vágólapra másolva!

A nagyobbik kormánypárt azt is kiemelte, hogy az oltásellenes baloldal tevékenysége ellenére Magyarország az egyik legátoltottabb ország az EU-n belül, és továbbra is folyamatosan zajlik az oltás. Ennek köszönhetően lehetnek nyitva az éttermek és az üzletek.

- fordultak a közvéleményhez, azt kérve az emberektől, hogy aki teheti, oltakozzon, hiszen "itthon már nem a vakcinamennyiségen múlik, ki mikor kapja meg az oltást".

A Fidesz egyébként Barkóczi Balázs online sajtótájékoztatójára reagált: a DK szóvivője beszédében ismételten különbséget tett a nyugati és a keleti vakcinák között.