A saját háza előtt gázolták halálra az idős nőt

Vágólapra másolva!
A saját háza előtt gázolták halálra egy idős nőt múlt hét pénteken Zalakoppányon. A 86 éves Marika néni vagy tíz métert repült, mikor a szomszédja fékezés nélkül elütötte egy bivalyerős quaddal.
Vágólapra másolva!

A Blikk azt írja, hogy az idős asszony még élete utolsó percében is tervezgetett, boldogan mesélte szomszédjának, Lajosnak, hogy a kertjében milyen szépen sarjad az újkrumpli, és pár nap múlva paradicsompalántát ültet majd. Aztán sarkon fordult, kettőt lépett, majd

lehajolt, hogy a virágait közelről megnézze, de felegyenesedni már nem volt ideje.

– Fredi a bőgő motorú, fekete quadjával elszáguldott mellettem, majd fékezés nélkül felöklelte Marika nénit – mondta a lapnak a szomszéd. A férfi unokahúga szaladt oda az idős nőhöz, aki ekkor már halott volt.

A faluban úgy tudják, a német férfi minden reggel vodkával indította a napot, egy helyi szerint a baleset napján is másnapos volt. A férfinek nem is ez volt az első balesete a négykerekűvel:

tavaly a kertjében felborult egy másik quaddal.

– Tavaly a magas vérnyomása miatt hirtelen rosszul lett, most is ez történhetett – vélekedett egy asszony, aki szerint egyszerűen mindenki rossz időben volt, rossz helyen.

A német férfi a fiától kapta a születésnapjára a mostani, 600 kilós, méregdrága gépét, amit a rendőrség lefoglalt.