Egy férfit halálra szurkáltak tegnap reggel – ahogy azt korábban megírtuk. A férfit a gyanú szerint párjának férje és a fia gyilkolta meg. Vascsövekkel és késekkel támadtak rá. Egy szomszédja próbált meg segíteni neki, de a támadók őt is megverték.

A gyilkosság korán reggel, hét órakor történt tegnap reggel. A gyanú szerint a férfit az élettársának a férje és annak fia ölte meg. Mindketten vascsövekkel ütötték, aztán az apa elővette a kését és többször megszúrta.

Mindezt néhány órával a válóperes tárgyalásuk előtt tették.

Gyilkosság Dunavarsányban, 2021.05.03.Fotó: Polyák Attila - Origo

A mentősök pillanatok alatt kiértek, de már nem lehetett megmenteni a 48 éves férfi életét, aki a támadás után pillanatokon belül meghalt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy 48 éves férfit viszont el kellett látniuk. Ő a meggyilkolt férfi szomszédja, aki próbálta megvédeni az áldozatot. Esélytelenül, ugyanis a támadóknál kések és vascsövek voltak. Utóbbival ütötték meg őt is, többször. 

Fotó: Polyák Attila - Origo

A gyilkosság után a rendőrök hermetikusan lezárták a települést. Amikor az idősebb férfi felfogta, hogy esélye sincs a szökésre, feladta magát a Dunavarsányi Rendőrőrsön. 27 éves fiát nem sokkal később a zárásban részt vevő egyik járőr fogta el. 

Fotó: Polyák Attila - Origo

Miközben tartott a helyszíni szemle és az adatok gyűjtése, az apát és fiát kihallgatták. Mindketten megtagadták a vallomástételt.