Dunavarsányi gyilkosság: letartóztatták az apát és a fiát

Gyilkosság Dunavarsányban, Dunavarsány, gyilkosság, 2021.05.03.
Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel brutális kegyetlenséggel halálra késeltek egy férfit Dunavarsányban. Mint kiderült, a férfihoz odaköltöző nő férje és fia támadt rá, mert a férj nem tudta elviselni, hogy a nő el akar tőle válni. Az ügyészség javaslatára a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.
Vágólapra másolva!

A férfi nem tudta elviselni, hogy a felesége el akar válni tőle, ahogy azt sem, hogy már oda is költözött az új szerelméhez.

Ezért a fiával együtt felkeresték a férfit a dunavarsányi otthonában, és az apa meggyilkolta a gyanú szerint. A fiú egy szomszédot vert meg egy viperával.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Később az apa feladta magát a rendőrségen, a fiát pár órán belül fogták el.

Az ügyészség többek között azért javasolta a letartóztatásukat, mert fennáll annak a veszélye, hogy szabadon hagyásuk esetén nehezítenék a bizonyítást.

Az Origónak dr. Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy az ügyészség javaslatával egyezően

a bíróság elrendelte az apa és fia letartóztatását 1 hónapra.

A végzést az ügyészség, valamint az apa és a fia is elfogadta, a védőjük azonban fellebbezett, így az nem jogerős.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Hétszer szúrt

Ahogy azt megírtuk, apa és fia azért mentek oda a dunavarsányi házhoz május 3-án reggel, mert a válófélben lévő felesége odaköltözött egy másik férfihoz. A ház előtt állva kihívták a férfit, majd a fiú megpróbálta megütni egy viperával.

Ez azonban nem sikerült neki, ezért benyomta a kaput és rárontott, a fején többször megütötte a viperával.

Az egyik szomszéd látta, hogy mi történik, és a férfi segítségére sietett, a fiú ezért rátámadt, és őt is többször megütötte a viperával.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Közben az apa elővett egy 15 centis vadászkést, és összesen hétszer megszúrta a férfit a hasán és a mellkasán a gyanú szerint.

Ezek után a támadók elmenekültek.

A bejelentés után a rendőrség lezárta a települést, ezért az apa inkább feladta magát, a fiát pár órával később elfogták.

Az apa ellen emberölés és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés, a fiú ellen súlyos testi sértés kísérlete, valamint szintén magánlaksértés miatt indult eljárás.