Elfogták Kálmán Olga fenyegetőjét

Vágólapra másolva!
Egy nap alatt elfogta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a férfit, aki megfenyegette a DK politikusát, Kálmán Olgát - írja a police.hu. A férfi édesanyja közösségi profiljáról küldött üzenetet.
Vágólapra másolva!

Kálmán Olga 2021. május 4-én tett feljelentést, mert közösségi média oldalán keresztül valaki gyűlölködő, trágár, fenyegető tartalmú üzenetet küldött neki - írja a rendőrség honlapja

Éppen tanúkihallgatása folyt a II. Kerületi Rendőrkapitányságon, amikor újabb hasonló üzeneteket kapott. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétség gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Egy nap alatt azonosították a fenyegetőt.

Az 53 éves V. Gábort győri otthonában fogták el. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, melyről a rendelkezésre álló adatok szerint a férfi édesanyja közösségi profilját használva küldte a fenyegető üzeneteket. A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését.