Egy 25 éves férfi nem tudta kifizetni a pizzaszeletet, amit kért, ezért dühében rátámadt az üzlet alkalmazottjára Budapesten. Egy késsel nyakon is szúrta. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

A férfi másfél éve éjjel részegen bement egy XI. kerületi gyorsétterembe a Móricz Zsigmond körtérnél, hogy pizzát vegyen. A néhány négyzetméteres üzletben a vendégteret egy üveges kínálópult választotta el a konyharésztől.

A férfi több szelet pizzát vett, aztán azokat az utcán ette meg.

Kis idő múlva visszament az üzletbe és kért egy újabb szelet pizzát, amelyet az eladó az üveges pult tetejére tett. Amikor a férfi elővette a pénztárcáját, kiderült, hogy nincs pénze. Ezután a zsebeiben keresgélt, és közben azt mondta, hogy az eladó lopta meg.A eladó azt válaszolta, hogy ő nem vette el a pénzét, és ha akarja, nézzék meg az üzlet kamerájának a felvételeit.

A férfi azonban ezt nem akarta, és a pizzát sem kérte, hanem a kezeit zsebre tette, amelyből egy pillanat múlva egy kést kapott elő, és azzal az eladó nyaka felé szúrt.

El is találta, de a seb nem volt mély. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Ezután az agresszív férfi elfutott, de nem sokkal később elfogták. A férfi ellen most vádat emelhetnek.