A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt folytat büntetőeljárást egy csornai férfivel szemben - számoltak be a rendőrség honlapján.

A rendőrségre 2021. május 4-én 4 óra 18 perckor érkezett bejelentés, amely szerint Rábacsanakon egy családi házban szurkálás történt. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves csornai férfi a volt élettársát kereste fel, amelynek során szóváltásba keveredtek egymással. A veszekedésből dulakodás alakult ki közöttük, majd az agresszív vendég a volt párját, valamint a lánya segítségére siető édesapát több alkalommal megütötte. Ezt követően a nála lévő késekkel a 41 éves nőt, valamint az őt védelmező férfit több alkalommal is megszúrta.

Az 51 éves csornai férfi a volt élettársa rábacsanaki házában szurkálta meg a nőt és annak apját.Forrás: WWW.POLICE.HU

Apa és lánya a támadást követően súlyos sérülésekkel kerültek kórházba, ahol a nyomozók őket 2021. május 5-én tudták meghallgatni.

A járőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Apa és lánya súlyos sérülésekkel kerültek kórházba.Forrás: WWW.POLICE.HU

A nyomozók K. Lászlót - őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, egyben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.