Orbán Viktor stábját erősíti Nyitrai Zsolt

Vágólapra másolva!
Az Origo információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök a napokban felkérte Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselőt, hogy a választási felkészülés jegyében segítse a munkáját.
Vágólapra másolva!

Ilyen módon a Nyitrai által a Miniszterelnöki Kabinetirodán képviselt szakterület - a kiemelt társadalmi ügyek és a speciális csoportok - még nagyobb hangsúlyt kap majd a napi közéletben, sokkal több ezzel kapcsolatos akció várható majd a jövőben.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a felkérést elfogadta, a jövőben elsősorban erre a feladatra koncentrál, információink szerint ezért a 2022-es országgyűlési választáson nem indul egyéniben a 2002 óta folyamatosan mandátumot szerző egri képviselő.

Úgy tudjuk, hogy a miniszterelnök számít Nyitrai munkájára a következő Országgyűlésben és egyéb központi feladatokban is.

Mint azt korábban megírtuk: a 2022-es országgyűlési választáson nem indul egyéni választókerületben Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Varga Mihály pénzügyminiszter és Kocsis Máté frakcióvezető sem.