42 milliós drogfogás Budapesten - videó

drogfogás budapesten
A nyomozók a díler erzsébetvárosi lakásán különféle kábítószergyanús anyagokat, és nagy mennyiségű készpénzt is találtak.
Vágólapra másolva!
A rendőrség honlapján számoltak be arról, hogy a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tetten érték egy dílert, miközben épp kokaint adott el egy férfinak Soroksáron.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2021. május 5-én délután

a soroksári piac környékén tetten érték az 51 éves F. Lászlót, miközben kokaint adott el az 56 éves S. Gábornak.

A rendőrök kokain eladása közben ütöttek rajta a díleren. Forrás: WWW.POLICE.HU

A felderítők mindkét férfit a helyszínen elfogták.

A nyomozók a díler erzsébetvárosi lakásán különféle kábítószergyanús anyagokat, és azok porciózására szükséges eszközöket találtak.

Lefoglaltak több mint 1,5 kilogramm kokaint, 40 gramm zöld, 15 gramm barna színű kábítószergyanús anyagot, valamint közel 3,5 millió forintot és 2000 eurót.

A nyomozók a díler erzsébetvárosi lakásán különféle kábítószergyanús anyagokat, és nagy mennyiségű készpénzt is találtak. Forrás:WWW.POLICE.HU

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a két budapesti férfi közül S. Gábort kábítószer birtoklása vétség, F. Lászlót kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök a dílert őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az elfogásról készült videót itt nézheti meg: