Egy veszekedést követően hátba szúrta az élettársát egy nő tavaly augusztusban Gombán. Az asszonyt a helyszínen elfogták, a rendőrök erős felindulásban elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják.

– Közel 10 éve élt már együtt a pár, amikor 2020. augusztus 18-án, gombai albérletükben egy közös poharazás utáni veszekedést követően az 53 éves asszony hátba szúrta párját. A nőt a helyszínen elfogták - olvasható a Police.hu oldalon.

Az asszony a kihallgatásakor azt mondta, hogy veszekedéseik nem ritkák, mivel a férfi semmit nem akar otthon csinálni. Pontosan nem emlékezett a miértre, de állította, a férfi kapta fel a kést és azzal közelített felé, miközben azt kiabálta, kiszúrja a szemét. A nőnek viszont sikerült a kezéből kicsavarni a kést, majd távolodó párja hátába szúrta. Míg az áldozat családtagja mentőt hívott, ő szivaccsal letörölgette a vért áldozata hátáról, majd aludni tért. Rendőrök ébresztették, majd előállították. A férfi kórházba került, a sérülést életveszélyesnek minősítették.

A nő hátba szúrta az élettársát, majd letörölte a vért a férfi hátáról és lefeküdt aludniForrás: police.hu

– K. Zsuzsanna a bűncselekmény elkövetését elismerte, panaszt nem tett. Megfogalmazása szerint tettét megbánta, de sajnos már nem tudja visszacsinálni  – írják.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya erős felindulásban elkövetett emberölés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratai átadta az ügyészségnek.