Késsel fenyegette meg apa és fia a vízvezeték-szerelőket Pécsett. Most felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellenük.

Egy férfi tett bejelentést május 8-án a rendőrségen arról, hogy Pécsett, a Báthory utcában egy lakó késsel megfenyegette - írja a Police.hu. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy 

egy 56 éves férfi, valamint 32 éves fia keveredett szóváltásba két vízvezeték-szerelési munkát végző szerelővel.  A vita odáig fajult, hogy az 56 éves férfi a konyhában egy kést emelt az egyikőjük nyakához, és megfenyegette őt. A fenyegetés az udvaron tovább folytatódott, majd mindkét férfi dulakodni kezdett a szerelőkkel. A dulakodás közben az 56 éves férfi a másik szerelőt bántalmazta is, fia pedig egy késsel őt is megfenyegette.  Az eset során senki nem sérült meg. 

A rendőrség közleménye szerint a két férfit a helyszínen elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. Az 56 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, míg fia ellen garázdaság és zaklatás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.