Daganatos kisfia megmentéséért küzd a magyar mentőápoló

fej, nyak, daganat
Vágólapra másolva!
Pintér László 19 éve mentőápolóként dolgozik, mindent tragédiát látott már. Most azonban kisfiáért küzd, a nyolcéves Zalán szemeiben ugyanis daganatok nőttek. 
Vágólapra másolva!

Zalán negyedik gyerekként érkezett a családba, mindössze 2,5 hónapos volt, amikor észrevették nála a kétoldali retinabalstómát, azaz rosszindulatú szemideghártya-daganatot. Azóta a család élete arról szól, hogy minden létező és fellelhető segítséget megragadjanak a kisfiú gyógyulása érdekében - írja a Blikk.

- mesélte a lapnak a mentőtisztként dolgozó Pintér László.

Zalán szemeit az egyik legagresszívabb rákfajta támadta meg. Az egyik szemével nem lát, a másik pedig jelenleg tele van daganattal. Az utóbbi szem megmentésével próbálkoznak a kinti orvosok. Zalánt itthon is kezelték, de nem tudtak mit kezdeni a problémával, a család kutatásba kezdett, ekkor talált rá a svájci klinikára, ahol azonban a kezelés szinte megfizethetetlen.

- mesélte Pintér László, aki a munka mellett látja el itthon maradt két lányát. Zalán a minap lett 8 éves, családja mindent megtesz, hogy meggyógyuljon, ehhez azonban anyagi támogatásra van szükségük:

Itt lehet segíteni

Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány

OTP Bank

11737007-23725209

Külföldről indított utalások esetén:

IBAN: HU17 1173 7007 2372 5209 0000 0000

SWIFT(BIC): OTPVHUHB