Kiharcolta: súlyos balesete után sem veszik el a jogosítványt Vitray Tamástól

Vitray, baleset, Andrássy út
Vágólapra másolva!
Vitray Tamás megúszta pénzbüntetéssel azt a balesetet, melyet ő okozott még februárban. A tévés autója totálkáros lett az eset következtében.
Vágólapra másolva!

Vitrayt a vezetéstől is el akarták tiltani, ezért a tévés levelet írt annak érdekében, hogy ne vegyék el a jogosítványát, mert egyedül él, és szüksége van rá - írja a Blikk. A levél megírására azért volt szükség, mert a vírushelyzet a személyes meghallgatást nem tette lehetővé.

– mesélte a Blikknek Vitray, akinek az indokait elfogadták.

Vitray Tamás Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A pénzbüntetéssel kapcsolatban a tévés nem adott felvilágosítást, a lapnak azonban dr. Szilágyi Roland, az ügytől független ügyvéd elmondta, hogy akár hat számjegyű összeggel is számolhatott a tévés.

- mondta a televíziós, aki korábban azt is kifejtette, hogy ha úgy érzi, romlanak a vezetési képességei a kora miatt, akkor többet nem ül volán mögé, hiszen sem saját, sem más testi épségét nem veszélyeztetné.

Vitray hálás, amiért kérelme nyitott fülekre talált, és nem tiltották el a vezetéstől. Autója totálkáros lett, és mivel biztosítója a károsult fél kárát fizeti, jelenleg kölcsönkocsival jár, de azon van, hogy ismét legyen saját autója - írja a lap.