Gesztesi Károly hangjával készült reklámfilmet adott le az elmúlt napokban az ATV. A csatorna azóta levetette a reklámot.

A tavaly meghalt Gesztesi Károly hangjával futott egy antik tárgyak felvásárlását reklámozó hirdetés hétvégén az ATV-n - írja a Blikk. A lap megkeresésére a csatornánál azt mondták, hogy amint észrevették a dolgot, azonnal jelezték a reklámot befoglaló ügynökségnek, hogy nem szeretnék az adott hirdetést látni. 

– Ennek azonban van egy technikai átfutása, de a hét elején már lekerül a hirdetés. Számunkra egyértelmű volt ez a lépés, hiszen a Gesztesi család néhány tagja is a csatornánál dolgozik, de az általános érzékenység miatt is ez a döntés született volna – mondta a Blikknek Réti Dóra. Az ATV Csoport sajtófőnöke azt is hozzátette, hogy a családtagok nem jelezték a csatorna felé, hogy sérti őket ez a reklám.

Gesztesi Károly 2020 januárjában halt megForrás: Facebook

Gesztesi Károly 2020 januárjában halt meg, 57 éves volt. A cikkben emlékeztetnek, hogy jellegzetes és felismerhető orgánuma miatt korábban több reklám hangja volt. Az egyik legismertebb ilyen munkája egy, a prosztata megnagyobbodása elleni szer reklámja volt. Ezt a halála után újraszinkronizálták, azóta László Zsolt figyelmeztet a betegség veszélyeire.