Elegánsabb lépés lett volna az egyeztetés

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a Molnár Antal Zeneiskoláról, a kerületi egyeztetések hiányáról.
Vágólapra másolva!

A képviselő reagált az önkormányzat azon döntésére, hogy végülis a Damjanich utca 4. alá költözhet a Molnár Antal Zeneiskola, azaz történnek pozitív dolgok is a kerületben, legyen szó a zeneiskoláról, a társasházi lakóközösségekről. Hozzátette, bár tényleg jó hír, hogy a zeneiskola beköltözhet a neki szánt helyre, ám az a cirkusz, amit ezt megelőzte, az teljesen felesleges volt,de lehetne az abszurd és felháborító szót is használni az elmúlt hónapok történéseire. Emlékeztetőül felidézte a politikus, ezt az épületet a fideszes vezetésű önkormányzat újíttatta fel, kifejezetten a zeneiskola részére, próbatermekkel, kamaratermekkel.

Végül megkapta az épületet a Molnár Antal Zeneiskola, ám egy igen csúnya kitérővel. Veres Zoltán szerint a fentiek értelmében kissé visszás, hogy most a kerület új vezetése, a polgármester úgy adja elő ezt a döntést,mint egy nagyon jó hírt a kerületiek számára, miközben eddig olyanokat mondtak, senki nem ígérte oda az épületet a zeneiskolának,majd ezt követően az SZFE hallgatói kapták meg egy időre, majd egy rövid hercehurca után lett a zeneiskolás gyerekeké.. A képviselő szerint most sem történt a döntés előtt semmiféle képviselői egyeztetés, ahogy az egyéb ingatlanok miatt sem. Bár a veszélyhelyzetben nem is kell ezt megtennie egy polgármesternek, de sokkal elegánsabb lépés lett volna az egyeztetés..

A teljes beszélgetést itt olvashatják.