Nem tudta elviselni felesége halálát, ezért végzett magával a férfi

gyertya gyász Tragikus részletek derültek ki a Kelenföldi gyilkosság öngyilkosságról
Vágólapra másolva!
Két holttestet találtak tegnap egy Bobai házban. Vélhetően a férj nem tudta elviselni felesége halálát, ezért felakasztotta magát - tudta meg a Ripost.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy azt az Origo is megírta, május 10-én hétfő 11 óra után érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy egy bobai családi házban két holttestet találtak.

Az ott élő idős házaspár halt meg. A Bors információi szerint a férj nem tudta elviselni felesége hirtelen halálát, ezért felakasztotta magát a háza padlásán.

A házaspárt mindenki tisztelte Bobán.

A családfő régebben szakmunkásokat tanított. Boldog házasságban éltek, két lányt neveltek fel teljes egyetértésben. A gyerekek felnőttként is rendszeresen látogatták a szülőket, a holttestükre egyikük bukkant rá hétfő reggel.

„Bár minden házaspár úgy élne, ahogy Zoli bácsiék! Egész életükben szorgalmasan dolgoztak, még idős korukban is állatokat tartottak és zöldségeket termesztettek.

– mondta a lapnak az egyik helybéli.

A lap szerint az idős nő korábban egy súlyos betegségből épült fel, a koronavírus-fertőzést pedig mindketten átvészelték. A házaspár idén ünnepelte volna az 50. házassági évfordulóját. A jeles napra az egész család lelkesen készült.

Úgy tudni, az idős asszonyt álmában érte a halál, a férje pedig, rádöbbenve, hogy élete párja nincs többé, felment a padlásra, és felakasztotta magát.

Ezt az értesülést a rendőrség lapzártáig nem erősítette meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot.