Megharapta a gyerekét egy kutya, bosszút állt a gazdáin

kutyaharapás, Balassagyarmat, támadás
Bosszút állt egy férfi egy kutyás családon
Vágólapra másolva!
A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 31 éves férfival szemben, akinek a gyermekét megharapta egy kutya, ezért az állat gazdáin állt bosszút.
Vágólapra másolva!

Tavaly ősszel, szeptember 4-én egy gyereket megharapott egy kertből megszökött kutya. Az apja elment az állat gazdáinak otthonához, ahol kiabálni kezdett, és a keze ügyébe kerülő, a kapu előtt hagyott elektromos játékautót az ott élő nő felé dobta, nem találta el. A nő megijedt. Az udvaron játszó gyermekeit igyekezett a házba terelni. A férfi obszcén szavakkal kezdte szidni.

Fenyegetőzés közben lehúzta a nadrágját és a nemi szervét mutogatta nekik, aztán tégladarabokat dobott feléjük.

Miután a család bemenekült a házba, a magából kivetkőzött férfi az épületet kezdte el dobálni. Betört egy ablakot és egy redőnyben is kárt tett. Be akart menni, úgyhogy elkezdte az ajtajót rugdosni. Mivel bezárták, megpróbálta betörni, ami nem sikerült neki.

Bosszút állt egy férfi egy kutyás családon Forrás: Ugyeszseg.hu

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a férfival szemben

garázdaság, rongálás, magánlaksértés kísérlete és szeméremsértés miatt emelt vádat,

amelyben indítványozta, hogy a bíróság az egyébként büntetlen előéletű férfit ítélje közérdekű munka büntetésre, kötelezze a 66 500 forint kár megtérítésére, valamint az eljárás során keletkezett 17 200 forint bűnügyi költséget is fizettesse meg vele. Az ügyben első fokon a Balassagyarmati Járásbíróság bírója dönt majd.