A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Csütörtök
Hajnalban a középső tájakon, délelőtt északkeleten várható többfelé eső, záporeső. Napközben gomolyosodik a felhőzet, és délután főleg a déli tájakon fordul elő zápor, zivatar.14 és 21 fok között alakul a hőmérséklet. Megélénkül a nyugati, északnyugati szél.

Péntek
Nyugat felől szakadozik a felhőzet. Délelőtt csak néhol, délután elszórtan - főleg a Dunántúlon - valószínű zápor, zivatar. A maximum 19 fok körül várható. A délnyugati szél csak zivatarok környezetében erősödik meg.

Szombat
Gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és többfelé, több alkalommal számíthatunk záporok, zivatarok kialakulására. Felhőszakadás és jégeső is lehet. 17 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap
Hajnalban még több helyen fordul elő zápor, zivatar, majd napközben szárazabb levegő érkezik, és csökken a felhőzet. 20-24 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. Az ÉNy-i szél megerősödik.

Hétfő
Eleinte változóan, majd erősen felhős lesz az ég, és délutántól egyre több helyen valószínű csapadék. 20-25 fok között alakul a csúcsérték. Délutántól újra megerősödik a légmozgás.