Elnapoltatta a tárgyalását a büntetőfékezéssel vádolt Berki Krisztián

Berki Krisztián, Berki,
Vágólapra másolva!
Ma állt bíróság elé Berki Krisztián a 2018-as büntetőfékezése miatt, amivel balesetet okozott. Nem tartott sokáig az előkészítő ülés, mert a celeb bedobta a jól ismert, halasztásra való trükköt a tárgyalóteremben. A Blikk járt a helyszínen. 
Vágólapra másolva!

Amilyen gyorsan elkezdődött, olyan gyorsan vége is lett a mai tárgyalásnak, mert az öltönyben és saját magát ábrázoló maszkban megjelenö Berki közölte a bíróval,

hogy nem tudta átvenni a vádiratot és másik ügyvédet kért fel, így nem tudott felkészülni a tárgyalásra

- írta meg a lap. Ez egy régi trükk a halasztásra. A veronai buszbaleset áldozatainak pere is úgy kezdődött Olaszországban, hogy erre hivatkozott a buszsofőr a jogi képviselőjén keresztül, mert ő még személyesen sem volt hajlandó megjelenni. Berki ezzel időt nyert.

A Fradi volt vezére 2018-ban okozott balesetet azzal,

hogy büntetőfékezett egy busz előtt, ami nem tudott megállni, így belecsapódott az autója hátuljába.

A celeb ellen közúti veszélyeztetés miatt indult eljárás.

Magyarázkodott, de hiába, az ügyészek megvádolták és azt kérték a bírótól, hogy küldje börtönbe a férfit, akinek most nincs jogosítványa. Az előkészítő ülés vége előtt még arra kérte a bírót, hadd kaphassa ezt vissza, mert felesége terhes, kislánya pedig messze lakik tőlük és szeretné kocsival iskolába vinni. A per júniusban folytatódik.