Egy abonyi erdőbe vitette magát a nő, ahol aztán kirabolta a férfit. A tolvaj prostituált azzal fenyegetőzött, hogy ha nem adja oda neki az értékeit a férfi, nem ér haza.

A vád szerint az interneten talált rá a nő szexuális szolgáltatásról szóló hirdetésére a férfi. A találkozójukra Abonyban került sor. Az ügyfél előre kifizette a nőnek a 10 ezer forintot, aki ekkor látta meg, hogy a férfinél sok pénz van. A prostituált egy Abony melletti erdőbe irányította, ahol a kifizetett együttlétre végül nem került sor. Helyette

megfenyegette a férfit, hogy ha nem adja oda neki az értékeit, az erdőből már nem megy haza.

Azt mondta neki, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja" barátaival, és ha nem teljesíti a követeléseit, megölik. Azt is mondta neki, hogy van nála egy kés, amivel korábban megszúrt már egy másik férfit. Mivel az erdőbe vezető úton tényleg parkolt egy autó, a férfi komolyan vette a fenyegetést és odaadta a nála lévő összes értéket, köztük 380 ezer forintot és egy okosórát is. A nő kiugrott az autóból, majd beszállt az út mentén parkoló autóba és elment. Társát ugyan nem tudták azonosítani a nyomozás során. A nő ellen rablás miatt emelt vádat a Ceglédi Járási Ügyészség.