Szorcsik Viki az év első hónapjait a kedvenc üdülőhelyén, Mexikóban töltötte. Az egyik alkalommal egyedül evezett ki a tengerre, de a csónakja süllyedni kezdett, őt pedig ki kellett menteni a vízből – írja a Bors.

A tévés annak ellenére is nagyon jól érezte magát Mexikóban, hogy a tervezettnél egy kicsit később tudott csak elutazni.

Egy rossz mozdulat miatt becsípődött a derekam, és csak később tudtam indulni, de így is csodálatos volt. Mexikó az egyik kedvenc üdülőhelyem, már visszajáró vendég vagyok, ötödik alkalommal utaztam erre a meseszép helyre – mondta a Borsnak Szorcsik Viki.

A csodálatos nyaralás során azonban olyat is át kellett élnie, ami után átértékelte az életét. Egyedül bérelt egy csónakot, majd elindult a nyílt tengerre. A csónakról kiderült, hogy elég rossz állapotban volt, ugyanis elkezdett megtelni vízzel. Hiába indult el gyorsan a part felé, még mielőtt odaért volna elsüllyedt, minden nála lévő értéke elsüllyedt. Szerencsére egy közeli motorcsónakos észrevette és kimentette.

Szorcsik Viki mindezek ellenére is imádja Mexikót, és alig várja, hogy visszatérhessen oda.