Helyszínelő rendőröket tarolt le egy kamion az M1-esen

Vágólapra másolva!
A rendőrök éppen befejezték egy baleset helyszínelését az M1-es autópályán, amikor egy kamion letarolta őket és még több másik autót is. Összesen 7 autó ütközött össze. Az autópályát lezárták.
Vágólapra másolva!

Az M1-es autópálya 89-es kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon ütközött össze 7 autó, a balesetben 6 ember megsérült.

A rendőrök a helyszínelés idejére teljesen lezárták az autópályát. A forgalmat Kisbérnél terelik le a pályáról, ahova Concónál térhetnek vissza.

Forrás: BalesetInfo.hu

A BalesetInfo úgy tudja, hogy

a tömegbalesetet megelőzően éppen egy korábbi baleset helyszínelését fejezték be a rendőrök, amikor egy kamion letarolta őket, valamint több másik kocsit is.

Forrás: BalesetInfo.hu

Az MTI információi szerint

nagy a torlódás a terelés előtt, 30-40 perc plusz menetidővel kell számolni.

Az Útinform javaslata szerint aki teheti, Tatabányánál a 61-es, de legkésőbb Tatánál a 67-es csomópontban kerüljön az 1-es főút felé.

Frissítés:

Az MTI információja szerint az autópályán először két autó ütközött össze a belső sávban. A helyszínelő rendőrökön kívül több egység is a helyszínen volt, ők később a külső sávba átsorolva hagyták el az érintett útszakaszt.

Emiatt a külső sávban haladó teherautó megállt, a mögötte érkező kamion pedig nekiment. Az ütközéstől a teherautó nekiment az előtte lévő autónak, az pedig a rendőrautóknak.

Forrás: Police.hu

A balesetben összesen 8 ember sérült meg és 7 autó tört össze. A rendőrség a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.

Az M1-es autópálya újra járható.