Halálos buszbaleset részese volt Baukó Éva, akit annyira megrázott a baleset, hogy sokáig nem tudott felszállni semmilyen tömegközlekedési eszközre, és a jogsi megszerzését is halogatta - írja a Ripost.

Az egykori valóságshow-sztár 18 évesen kezdett el KRESZ-re járni, de egy gimnáziumi osztálykiránduláson súlyos buszbalesetet szenvedett. Éva szerencsére a balesetben nem sérült meg, de súlyos traumát okozott neki.

Egy gimnáziumi osztálykiránduláson súlyos buszbalesetet szenvedett Baukó ÉvaLife TV

„Sajnos akkoriban a gimis osztálykiránduláson a buszunk összeütközött egy személygépkocsival, ahol egy ember meghalt, egy ember súlyosan megsebesült. Az osztálytársaim közül is sokan megsebesültek, én hátul ültem és egy nagy csattanást éreztem, szerencsére nekem nem lett semmi bajom. Abban a helyzetben sokkos állapotba kerültem és abbahagytam a KRESZ-t, így nem is lett meg sajnos a jogsim. Később, 26-27 évesen pánikbeteg lettem (így is költöztem be a villába), ami 7 évig tartott, hol enyhébb, hol súlyosabb tünetekkel, így esélyem sem volt arra, hogy nekivágjak a vezetésnek.  Ekkortájt nemhogy vezetni képtelen lettem volna, még tömegközlekedésre se nagyon mertem szállni" - mesélte Baukó Éva.