A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Hétfő
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporesőre. Több helyen kiadós mennyiségű, akár 10-30 mm-nyi eső is várható. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Erős hidegfronti hatás valószínű. 11 és 19 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Kedd
Kora délutánig a Tiszántúlon további eső, zápor várható, majd ott is csökken a felhőzet, és napos, gomolyfelhős idő várható. Este aztán a Tiszántúlon záporok, zivatarok fordulnak elő. Az ÉNy-i szél gyakran lesz még erős. 15 és 20 fok közé melegszik a levegő.

Szerda
Ismét sokfelé lesz borongós az idő. Az erősen felhős égből többfelé fordul elő eső, zápor, néhol zivatar is. Az ÉNy-i szél erős marad. Csak 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök
Délelőttig maradhat a borús, gyakran csapadékos időjárás; majd ÉNy, É felől csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. Sokfelé kísérik erős lökések az északnyugati szelet. Nem melegszik az idő, marad a 15-20 fokos csúcs.

Péntek
Estig gyengén felhős, napos idő ígérkezik, csapadék is csak néhol alakul ki. Átmenetileg erősödik a nappali felmelegedés: 20 fok körül alakul a maximum.