Futókihívással és ingyenes online gyermeknappal várja a családokat a megújuló Városliget

Városliget, Gyereknapok
Vágólapra másolva!
Két hétvégés futókihívással és online gyermeknappal várja a családokat a megújuló Városliget. A Liget Budapest Projekt és a RUNaway szervezesében megvalósuló futó kihívás a pünkösdi hosszú hétvégén, május 22-én indul és gyermeknapig, május 30-ig teljesíthető. Két távon, a 3 km-es Liget Családi Körön vagy a 7 km-es Liget Sport Körön mérettethetik meg magukat a sportkedvelők. A nevezés ingyenes, a legjobban teljesítők pedig ajándékban részesülnek, írja közleményében a Városliget Zrt.
Vágólapra másolva!

Az idei Városligeti Online Gyereknapokon, május utolsó hétvégéjén pedig

Gryllus Vilmos és Kaláka koncertekkel, interaktív zenés foglalkozásokkal, jógakalanddal, ringatóval és interaktív programokkal várják a családokat.

A virtuális térben műsorral készül Bíró Eszter, Pokorni Lia és Varró Dániel is.

A Liget Budapest Projekt szervezésében 2021. május 28. és 30. között megvalósuló programsorozaton a részvétel regisztrációt követően ingyenes.

Városligeti Futó Kihívás Forrás: Városliget Zrt.

A Liget Budapest Projekt szervezésében idén is megrendezik a Városligeti Online Gyereknapokat, az eseményen tíz izgalmas programon vehetnek részt a gyerekek. Gryllus Vilmos és Kaláka koncertje mellett további 8 interaktív zenés és mesei tematikájú esemény várja a családokat, de lesz még jógakaland, interaktív zenés foglalkozás, ringató és számos más meglepetés.

A Városligeti Online Gyereknapokon a részvétel ingyenes, jelentkezni a Gyerekliget Facebook csoporton keresztül lehetséges.

A városligeti gyereknapi programokat ugyan idén még – de remélhetőleg utoljára - a virtuális térben rendezik meg, a parkban is lesz lehetősége a családoknak a tartalmas kikapcsolódásra, méghozzá a sport jegyében.

Városligeti Online Gyereknapok Forrás: Városliget Zrt.

A Liget Budapest Projekt és a RUNaway szervezesében 2021. május 22. és 30. között egy közös családi futókihíváson vehetnek részt szülők és gyermekik, ahol két távon, a 3 km-es Liget Családi Körön vagy a 7 km-es Liget Sport Körön mérettethetik meg magukat a sportkedvelők.

A nevezés online regisztrációt követően ingyenes, a legjobban teljesítők pedig ajándékban részesülnek.

ahol a megújuló és újonnan létrejövő játszóterek és kulturális intézmények folyamatosan izgalmas újdonságokkal várják a gyerekeket a legkisebbektől a legnagyobbakig. A vírusvédelmi intézkedések miatt ugyan még idén májusban csak korlátozottan tudunk egymással találkozni, de bízunk benne, hogy a Városligeti Online Gyereknapok és a családi futó kihívás így is kellemes időtöltést és maradandó élményeket fog okozni a családoknak" – mondta el a gyereknapi programok kapcsán Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója.

Futókihívás várja a családokat a Városligetben Forrás: Városliget Zrt.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Liget Budapest Projekt családbarát fejlesztései nagy népszerűségnek örvendenek,

a Nagyjátszótér mára Budapest elsőszámú gyerekparadicsomává vált,

nyitása óta közel félmillióan látogattak már el ide. A megújuló Városligettel hozzájárulhatunk ahhoz is, hogy Budapest legfiatalabb lakóinak életvitele a mostaninál egészségesebb legyen, hiszen parkunk úgy ad teret a fizikai aktivitásra, a friss levegőn való időtöltésre, hogy közben valódi alternatívát nyújt a videójátékokkal és egyéb beltéri, üléshez kötött tevékenységekkel szemben" - tette hozzá.