Gáspárék fellélegezhetnek, pont került a másfél éve húzódó ügy végére

Gáspár Győző, Gáspárné Balla Bea érkezik tárgyalására ügyvédek kíséretében,  városi bíróság, Salgótarján, 22,2 millió forintos adócsalással és magánokirat hamisítás, Dóczi Márta bírónő
Vágólapra másolva!
Kedden kellett volna megjelennie Gáspár Beának és lányának Evelinnek a bíróságon, mert becsületsértésért és rágalmazásért jelentette fel őket az a nő, akivel még 2019-ben karamboloztak. Azonban néhány nappal a tárgyalás előtt a nő meggondolta magát és visszavonta a feljelentést, így végre pont került az ügy végére - írja a blikk.
Vágólapra másolva!

Gáspárék 2019. novemberében szenvedtek balesetet a 21-es főúton, amikor összeütköztek egy menetiránnyal szemben közlekedő autóval. A bíróság a vétkes sofőr vezetői engedélyét 10 hónapra bevonta és mindkét felet elmarasztalta. A vétkes sofőr ezután tett feljelentést, mert állítása szerint Gáspárék a kórházban trágár szavakkal illeték őt. Ezt a feljelentését vonta vissza a napokban.

mondta Gáspár Bea.

Amennyiben viszont perre került volna a sor és a bíró a hölgynek adott volna igazat, Gáspáréknak mélyen a zsebükbe kellett volna nyúlniuk.

A feljelentés visszavonása miatt, pont került az ügy végére. Forrás: MTI/Komka Péter

panaszkodott Bea, de örül, hogy végre vége van az ügynek.

A sofőr nem indokolta meg döntését a bíróságnak, a blikk szerette volna őt megkérdezni, de nem válaszolt a megkeresésre.