Egy zsákba rakta újszülött csecsemőjét egy férfi Péteriben, aztán egész egyszerűen a lomtalanításra kitett szemét közé rejtette. A gyerek megfulladt, a holttestét egy szeméttelepen találták meg. A gyilkossággal vádolt apa 16 évig bujkált, végül a DNS-e buktatta le.

A férfi 2001 óta élt együtt az élettársával, aki a gyereket szülte. Együtt neveltek Péteriben két közös, illetve a nő előző kapcsolatából született három másik gyereket.

A nővel korábbi terhessége alatt is előfordult, hogy nem vette észre annak jeleit, csak egészen későn, rövid idővel a szülés előtt.

A férfi és a nő kapcsolata 2004-re megromlott,

a férfi többször agresszíven viselkedett, és rendszeresen verte a nőt.

2004-ben a nő hasi görcsökre ébredt. Akkor jött rá, hogy nemcsak terhes, hanem hamarosan szülni is fog. A férfi egy másik szobában aludt, és csak a reggeli munkába készülődés során ment be a nőhöz, aki időközben megszülte a gyereküket.

A férfi üvöltözni kezdett. A nő megpróbálta csendesíteni a férfit, és kérte, hogy hívjon mentőt, aztán elment a fürdőszobába.

Ekkor a férfi

egy paplanhuzatba tekerte az újszülöttet, és kivitte az utcára, ahol egy műanyag szemeteszsákba tette.

Ezután, mivel az utcában éppen lomtalanítás volt, az egyik hulladékkupacba rejtette a zsákot.

Amikor visszament a házba, nem mondta el a nőnek, hogy mit csinált, de megfenyegette, hogy ha bárkinek szól a gyerekről, akkor megöli.

Az újszülött holttestét még aznap, Péteri külterületén, a szeméttelepen megtalálták.A csecsemő megfulladt a zsákban.

Mivel nem tudták azonosítani a hozzátartozókat, ezért annak idején az eljárást felfüggesztették.
Végül 2020-ban egy DNS-mintavétel után fogták el a férfit, aki ellen most vádat emeltek.