Újabb drámai részletek derültek ki a győri iskolai késelésről

JEDLIK Ányos
Győr, 2019. december 5. Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt. Sajtóinformációk szerint egy diák késelt meg egy tanárt. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A győri késelő diák osztálytársa tett vallomást a bíróságon a napokban, ebből új részletek derültek ki a  2019-ben történt esetről - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy azt az Origo is megírta, 2019-ben késsel támadt egy diák az egyik tanárára, mert az hármast adott az egyik dolgozatára.

A napokban tartott újabb tárgyaláson a késelő osztálytársa tett vallomást, tőle hangzott el, hogy a diák azt mondta:

A Blikk azt írja, bár a támadó úgy tűnik, megbánta, amit tett,

a koronatanú vallomása a tett brutalitását támasztja alá.

A késelő az osztálytársai előtt is mentegetőzni próbált, hogy nem megölni akarta a tanárnőt, csupán hangot adni annak, hogy nem ért egyet a tanítási módszereivel. Volt osztályfőnökétől a letartóztatását követően bocsánatot is kért - írta a lap.

Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt Forrás: MTI/Krizsán Csaba