Egy férfi az utcán zaklatott szexuálisan egy kislányt Balmazújvárosban

Vágólapra másolva!
Egy 12 éves kislány biciklizett az utcán Balmazújvárosban, amikor találkozott egy férfival, aki előbb csókot kért tőle, majd fogdosni kezdte. Szerencséjére sikerült elmenekülnie, majd segítséget hívott.
Vágólapra másolva!

A kislány 2019 szeptemberében biciklizett Balmazújvárosban, amikor szembe gyalogolt vele egy férfi. Amikor mellé ért, a férfi megfordult és a lány mellett sétált tovább, majd azt mondta neki, hogy csókolja meg. A lány nem akart vele beszélgetni, és megcsókolni sem akarta.

A férfit ez nem zavarta, tovább sétált mellette, majd két kézzel belemarkolt a fenekébe, majd megsimította a karját és a mellét is megfogta.

A lány ekkor rákiabált a férfira, majd megpróbált elmenekülni, de a férfi megfogta a bicikli hátsó csomagtartóját és nem engedte el.

Ezek után ismét megfogta a fenekét és csókot kért.

A lány ekkor lecsapta a férfi kezét a csomagtartótól és gyorsan elmenekült. A férfi egy ideig futott utána, de nem tudta utolérni. Amikor már biztonságban érezte magát a lány, felhívta az anyját, majd bejelentést tettek a rendőrségen.

A bíróság május 13-án szexuális kényszerítés miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte a 20 éves férfit, amit 5 évre felfüggesztett. Ezenkívül eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel foglalkozhatna.

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség, valamint a férfi és a védője is fellebbezett.