Egy 12 éves kislány biciklizett az utcán Balmazújvárosban, amikor találkozott egy férfival, aki előbb csókot kért tőle, majd fogdosni kezdte. Szerencséjére sikerült elmenekülnie, majd segítséget hívott.

A kislány 2019 szeptemberében biciklizett Balmazújvárosban, amikor szembe gyalogolt vele egy férfi. Amikor mellé ért, a férfi megfordult és a lány mellett sétált tovább, majd azt mondta neki, hogy csókolja meg. A lány nem akart vele beszélgetni, és megcsókolni sem akarta. 

A férfit ez nem zavarta, tovább sétált mellette, majd két kézzel belemarkolt a fenekébe, majd megsimította a karját és a mellét is megfogta. 

A lány ekkor rákiabált a férfira, majd megpróbált elmenekülni, de a férfi megfogta a bicikli hátsó csomagtartóját és nem engedte el. Ezek után ismét megfogta a fenekét és csókot kért.  A lány ekkor lecsapta a férfi kezét a csomagtartótól és gyorsan elmenekült. A férfi egy ideig futott utána, de nem tudta utolérni. Amikor már biztonságban érezte magát a lány, felhívta az anyját, majd bejelentést tettek a rendőrségen.

A bíróság május 13-án szexuális kényszerítés miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte a 20 éves férfit, amit 5 évre felfüggesztett. Ezenkívül eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel foglalkozhatna.

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség, valamint a férfi és a védője is fellebbezett.